RegFoodFest: Co dovede sušený pampeliškový kořen

Káva z pampeliškového kořene, proč ne? Je natolik zajímavá a hlavně zdravá, že loni získala ocenění Regionální potravina. S výrobkem Jany Kolrusové se můžete seznámit u příležitosti cestovatelských veletrhů a gurmánského RegFoodFestu.
Naprosto čerstvou držitelkou ocenění
Regionální potravina je Jana Kolrusová ze Starého Hradiště na Pardubicku. Se
svými kolegyně se věnuje zdravé výživě a způsobu života. Na svět přivedly
takzvanou pampeliškovou kávovinu Dandelion Root®. Právě za ni společnost Fit,
zdraví, výživa ocenění získala.
Jejich pampelišková kávovina je pražený kořen a je připraven k opakovanému použití jedné dávky na 2-3 nálevy. Chuť a vůně pampeliškové kávoviny je podobná vůni a chuti kávy, avšak neobsahuje kofein. Výrobek je vyráběn výhradně ruční prací, tím získává svoji originalitu.
Unikátní nápoj a další zdravé výrobky můžete poznat na RegFoodFestu, který je součástí cestovatelských veletrhů Go a Regiontour, v pavilonu P brněnského výstaviště mezi 17. a 20. lednem.
![]() |
![]() |
Foto: SZIF